RELAX MASAŽA

Relax masaža je prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije.

Ima za cilj negovanje tela, podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, i za relaksaciju mišića.

Preporučuje se nakon rada. Pokreti su opuštajući, spori i dovode do potpune psiho-fižičke relaksacije.

Može se raditi relax celog tela ili parcijalno pojedinih delova.

ŠVEDSKA MASAŽA

Švedska masaža je standardna terapeutska masaža kojom se postiže fleksibilnost tela i oslobađa se napetosti i toksina. Ima za cilj poboljšanje cirkulacije, otklanjanje bolova u mišićima, povećanje pokretljivosti u zglobovima…
Udružuje razne specifične tehnike masaže, a pokreti su brži i dublji. Preporučuje se u serijama radi boljeg efekta.

Može se izvoditi i parcijalno.

DEEP RELAX

Duboka masaža tkiva, obuhvata tehnike koje se fokusiraju na dublje nivoe mišića. Cilj ove terapije i masaže jeste da otkloni hronične bolove i napetosti unutar tela kroz dosta duboke pokrete i pritisak. Tehnike se primenjuju na duž mišića, tetiva i ligamenata.

Kada su mišići u stresnom stanju, blokiraju kiseonik i hranjive materije, izazivajući upale i nagomilavanje toksina a masažom se otklanjaju upale i toksini, opuštaju se mišići i poboljšava se cirkulacija i razmena kiseonika. Za vrlo stresne i tvrde tačke koriste se zagrejani jastučići sa biljem.

SPORTSKA MASAŽA

Cilj sportske masaže je da brzo i efikasno otkloni sve štetne i nepoželjne posledice koje nastaju usled pojačanih psihofizičkih napora sportista. Može biti pripremna i relaksaciona nakon treninga. Takođe se može prilagoditi potrebama određene vrste sporta. Pokreti su brzi sa dosta dubinskog zagrevanja i istezanja.

Sportska masaža održava mišiće zdravima, gipkima, manje podložnim povredama, povećava opseg pokreta , snagu povređenih mišića, ubrzava proces jačanja, poboljšava protok krvi i čini nas spremnijima na nove i bolje rezultate u sportskim i životnim izazovima.

REFLEKSOLOGIJA

Masaža stopala deluje na sve organe u telu i čini “čuda”. Primenom ove masaže može se uspostaviti ravnoteža u organizmu, izlečiti nesanica i različiti poremećaji koji su izazvani stresom. Tehnika masaže stopala kombinuje tehnike Thai masaža i refleksologije, pokrete istezanja, zagrevanja i dubokog gnječenja.

Pomoću pritiska na delove stopala, tzv. refleksnih tačaka – postiže se izvanredan efekat rada unutrašnjih organa.
Ova masaža smanjuje stres, smiruje napetost, poboljšava cirkulaciju i pozitivno deluje na opšte raspoloženje. Posebno se preporučuje osobama koje ne mogu da koriste uobičajene vrste masaža zbog bolesti i osobama sa ravnim stopalima.

MASAŽA VULKANSKIM KAMENJEM

Tretman za potpunu relaksaciju koja se postiže nežnim pokretima masaže i blagotvornom toplotom vulkanskog kamenja. Masaža toplim vulkanskim kamenjem obezbeđuje duboku mišićnu i tkivnu relaksaciju, oslobađa od nagomilanog stresa, pojačava cirkulaciju i omogućava lakše izbacivanje toksina iz Vašeg tela. Pored toga što je estetski i psihološki tretman, masaža vulkanskim kamenjem se smatra i zdravstveno-preventivnim tretmanom zbog širokog spektra pozitivnih dejstava na organizam, a neke od njih su: problemi sa cirkulacijom, nesanica, bol u leđima, stres…

Tretman se sastoji u postavljanju toplog vulkanskog kamenja, zagrejanog u toploj vodi, na određene tačke na telu preko kojih se vrši duboka mišićna relaksacija. Terapeut koristi toplo kamenje kao produžetak ruke i težinom toplog kamena vrši masažu tela kojom se postiže kompletan relaksacioni efekat.

MASAŽA VULKANSKIM KAMENJEM – PARCIJALNA

Masaža toplim vulkanskim kamenjem obezbeđuje duboku mišićnu i tkivnu relaksaciju, oslobađa od nagomilanog stresa, pojačava cirkulaciju i omogućava lakše izbacivanje toksina iz Vašeg tela. Radi se parcijalno, na leđima.

TOPLA ČOKOLADA

Polučasovni tretman nege tela koji hrani kožu čineći je čvršćom i elastičnijom. Jedinstven i nezaboravan je osećaj nanošenja toplog ulja kakaa koje prija svim čulima. Pre tretmana toplom čokoladom, preporučuje se piling tela radi boljeg efekta.

Kraljevski užitak…

Sinhronizacija dva terapeuta koji istovremeno poklanjaju vašem telu jedinstveni osećaj sa tehnikama Relaks i Deep relaks masaže.

TOPLA ČOKOLADA + RELAX MASAŽA

Masaža toplom čokoladom je jedan od najpopularnijih wellness tretmana danas. To nije samo masaža posebne opuštajuće tehnike već jednočasovni tretman nege tela koji hrani kožu čineći je čvršćom i elastičnijom. Smirujući efekat kakao sastojaka se preko senzora na koži prenosi na ceo organizam.

Jedinstven i nezaboravan je osećaj nanošenja toplog ulja kakaa koje prija svim čulima. Intenzivan miris čokolade nas vraća u detinjstvo i opušta naš um ispunjavajući nas osećajem topline i zadovoljstva.

Svim hedonstima preporučujemo ovaj nezaboravni tretman..

PILING TELA

Vaša koža sigurno to zaslužuje jer je konstantno izložena raznim uticajima, sunčevim zracima, lošoj ishrani i štetnim navikama (kafa, cigarete), nedovoljno uzimanje tečnosti. Zato je potrebno da na ovaj način nahranite i obnovite Vašu kožu. Pilingom tela ćete otkloniti izumrle ćelije kože, odnostno sve nečistoće koje se mogu nakupiti na koži. Pilingom ćete poboljšati cirkulaciju, obnovićete kožu, Vaša kože će biti gatka i obnovljena. Posle pilinga, preporučuju se maska za telo toplom čokoladom radi potpunijeg efekta.

ANTICELULIT MASAŽA

Anticelulit masaža je najprirodniji i najefikasniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih na masnim ćelijama. Anticelulit tretman počinjemo sa pilingom koji otklanja izumrle ćelije kože, otvara pore radi bolje razgradnje celulita u telu.
U zavisnosti od tipa celulita sprovode se različite tehnike masaža, od klasične anti-celulit masaže do limfne drenaže sa pakovanjem tela. Osim što uklanja celulit, anti-celulit masaža deluje na poboljšanje cirkulacije kao i na zatezanje kože.

PARCIJAlNE MASAŽE

Vam daju mogućnost da sami birate i stavljate akcenat na delove tela koje želite da budu tretirani. Takođe vremenski možete sami rasporediti masažu na pojedine delove tela, izabrati vrstu masaže koja vam najviše odgovara i time ugoditi vašim ličnim potrebama.